Главная » Файлы » Новини

В разделе материалов: 49
Показано материалов: 31-40
Страницы: « 1 2 3 4 5 »

Хореографія для дошкільнят
Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних періодів у житті кожної людини. Саме в ці роки закладаються основи здоров'я, гармонійного розумового, морального і фізичного розвитку дитини, формується особистість людини.

Весела англійська
У нашому Центрі малюки уже з двох років вивчають англійську мову. Діти з користю та інтересом проводять час. Адже на заняттях використовується наочно-слуховий метод, який передбачує демонстрацію не лише різноманітних карток, а й розучування дитячих пісень, використання музичних інструментів, виконання пісень невеликим «інструментальним ансамблем».

ЛІТНІ КАНІІІІКУЛИ!!!

Запрошуємо школярів 6-12 років поринути у цікавий і пізнавальний відпочинок разом з однолітками у літньому міському таборі!

ПРИВЕДИ ДРУГА- ЗНИЖКА 20%
 
У програмі даного літнього відпочинку:
  • - майстер-класи; 
  • - тренінги; 
  • - інтелектуальні ігри; 
  • - театральна, вокальна та хореографічна студії; 
  • - цікава англійська; 
  • - квести на природі, та багато інших розважаючих заходів! 


ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ!
Запрошуємо дошколяриків в чудовий вирій фантазії та захоплюючої гри!
Наші заняття це не просто малювання чи аплікація! Це багатий вибір технік та матеріалів, які поєднуються в одній роботі малюка! Це дозволяє розвинути не лише дрібну моторику рук, а й творчу фантазію дитини, що є запорукою багатого та різноманітного внутрішнього світу в подальшому житті!

Курс на школу
Запрошуємо дошкільнят до нової групи «Інтенсивний курс підготовки до школи»!
Даний курс розрахований на ефективну та швидку підготовку до шкільного життя.
Інтенсивний курс підготовки до школи – це комплекс цікавих занять, під час яких ваші діти поглиблять свої знання з математики і логіки, навчаться швидко та виразно читати, помітно збільшать словниковий запас.


English club


Продовжується набір до групи «English club» для дітей віком від 6-ти років!

Кожна мама намагається зробити все для того, щоб її дитина спілкувалася іноземною мовою з самого малечку.

Наш клуб допоможе вам віднайти той заповітний шлях до нової країни, її мови, звичаїв та традицій.


Жіночий клуб "Viventes Dea"

Жіночий клуб "Viventes Dea" 
У перекладі з лат. означає - Життя Богині. 
У цьому клубі Ви дізнаєтесь все про себе, любі дами!  Багато чому  навчитеся і зможете бути чарівницею СВОГО СВІТУ!



Strip-dance

Strip-dance - одне з наймодніших напрямків у клубних танцях.
Завдяки йому можна не тільки набути і зберегти форму, але й відкрити в собі нові можливості, впевненість в собі. Ви створюєте себе самі! Адже одне з завдань уроку - не тільки звикнути до свого тіла, але й полюбити себе.



MTV-style

MTV-style – це не просто стиль танцю, це ціле сузір'я танцювальних напрямків, зібраних в одне ціле. Тут присутні ритми хіп-хопу, стрибки з house, пластика, елементи джазу, фанку, сучасних танців. Свіжість, яскравість і енергійність гармонійно поєднується з пластикою і граціозністю. MTV-style акцентовано на точність, виразність і красу рухів і саме тому цей стиль розвиває всі групи м'язів і сприяє загальній танцювальності людини. 


Психологічна програма для вас, любі жінки!

Запрошуємо відчути свободу і радість життя, відродити свою енергію, підбадьоритися і наповнити життя любов'ю, позитивним настроєм та радістю.

Аудиторія – жінки, які ще не усвідомлюють себе щасливими і повноцінними, мають проблеми із самооцінкою, впевненістю у собі, самоповагою та любов’ю до себе.

У ході тренінгу Ви зрозумієте себе краще, очолите своє Королівство - своє Життя.

Ви усвідомите, що оточуючий світ цінує Вас рівно настільки, наскільки Ви цінуєте себе самі. Щоб вільно і легко рухатися до своїх цілей і до того рівня життя, якого ви бажаєте, просто необхідно звільнитися від важкого тягаря, що складається з розчарувань і образ на себе та на інших людей.